Tehát mennyibe kerülnek ezek a driverek?

A driverek többnyire ingyen letölthetők az internetről.

Akkor miért fizetnék egy fillért is?

Amit én kínálok, az az ezzel járó munka:

    –   részletes képet állítok össze a gépéhez tartozó részegységekről és perifériákról,
    
–   megkeresem és összeválogatom a kimondottan ezekhez tartozó drivereket,
    
–   összerendezem, és azonnal használható alakban lemezre írom őket,
    
–   a lemezt postázom.

Ezt bárki megcsinálhatja.

Ez egy picit túlzás, de kétségtelen, hogy nem én vagyok az egyetlen lehetséges megoldás. Átgondolhatja.

Kezdjünk végre számolni.

Helyes. Minden összeg 0% ÁFA-t tartalmaz. A munka több szakaszból áll.

 

rendszerleíró riport készítése

0 Ft

 
 

alap-munkadíj

800 Ft

 
 

driver és segédprogram

100 Ft / darab

 
 

felhasználói útmutatók, technikai specifikációk

0 Ft

 
 

lemez, tok, buborékfóliás boríték

0 Ft

 
 

postaköltség

az igénye szerint

 

Van olyan eszköz, elsősorban az alaplap, amelyhez több különféle program és driver is kell. Egy átlagos laptop esetében 8-10 driverre és 3-4 a gyártó által a hardverhez készített segédprogramra lehet számítani. Az utóbbiak a gép ellenőrzéséhez vagy karbantartásához szükségesek, és szintén a géptípushoz vannak tervezve.

Ha a riportban leírt géphez és alkatrészekhez nem találok drivereket, vagy a feladatot bármilyen okból lemondom, akkor semmilyen díj nem fizetendő.

Egy feladat egy gépet tartalmaz, a hozzá csatlakoztatandó külső eszközökkel. Természetesen a lemezt aztán annyi géphez használja, ahányhoz csak akarja.

Ha valamilyen driver csakis olyan honlapon szerezhető be, amelyeken a letöltésért fizetni kell – régi és kevéssé elterjedt gépeknél, alkatrészeknél fordulhat elő ilyen –, akkor annak a költségét előzőleg egyeztetjük.

Ezután e-mailben tájékoztatást küldök azeredményről és az árról. Ekkor ön még felmondhatja a megbízást.

Ha a leírtak megfelelnek, akkor kérem a megadott összeg átutalását. Ennek megérkezése után a fájlokat letöltöm, majd a dokumentációkkal együtt összeszerkesztem közvetlenül felhasználható driverlemezzé. A postázást ajánlott levélként javaslom, de ön meghatározhat más módot is. E-mailben továbbítást nem vállalok, mert a szolgáltatók a programokat tartalmazó mellékleteket blokkolják. E-mail címre küldött értesítéssel külön tárhelyről való letöltés megoldható, 1 GB összterjedelemig.

Számlát kapok?

Igen, a borítékban.

Garancia?

Garantálni annyit tudok, hogy valóban a gyártói honlapok szerint az ön gépéhez tartozó szoftvereket kutattam fel és adtam át. Kipróbálni azért nem tudom a letöltött fájlokat, mert azok az ön gépében levő részegységekhez készültek, nálam nem is működnének.

El fogom mondani, hogy a lemezen levő drivereket hogyan használja fel, és ez egyben ellenőrzést is jelent. E-mailben el fogom küldeni azoknak az oldalaknak a képét is, ahonnan a letöltéseket elvégeztem, azokon egyeztethetőek az adatok.

A frissítéseket is küldeni fogja?

Nem, hiszen ahhoz folyamatosan ellenőriznem kellene az összes hardver gyártói oldalait. De drivereknél ritkán van rá igazán szükség.

Filmeket is letölt nekem? És kéne egy kulcsgenerátor is a GTA V-höz.

Én kizárólag legálisan megszerezhető és használható rendszerszoftvereket szerzek be a Windows valamelyik változatát használó géphez.

Rendben, átgondolom. Aztán mit csináljak?

Kezdjük az első lépéssel.

 

 
AmazingCounters.com